Bältet är i skick, härlig solig vinterdag

Jag var på den dagligaverksamheten idag. Hann äta lunch innan servicemännen från Vasa kom och lagade mitt bälte. Staken förkortades och skruvades fast på plats. Nu är bältet i skick, och det gör ingenting om delen sitter lite lägre ner. Huvudsaken är att det fungerar.

Det har varit en härlig solig vinterdag, bara några minusgrader var det. Då märkte man hur solen hade börjat att värma. Vi var på en skön  promenad, jag skulle ha kunnat stanna ute lite längre, men tiden räckte inte till.

Bad att fysioterapeuten skulle massagera min vänstra arm, som hade blivit lite spänd. Kändes skönt med massage, fast jag tränade också.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.