Hemmadag i morgon, servicemän och nu fungerar alarmet

Solen har visat sig korta stunder bakom molntäcket, temperaturen ligger kring noll grader. Personalen ringde i morse till Vasa Centralsjukhus, frågade om servicemännen kunde kika på mitt bälte samtidigt som de kommer hit i morgon och lagar min grannes Permobil. Ja det lovade man att göra. Så det blir en hemmadag i morgon, jag vill själv vara på plats när servicemännen kommer. Sådant händer inte så ofta nuförtiden, det var mer vanligt då i början när jag fick elrullstol. Det var i början av 1990 – talet.

På eftermiddagen fick vi alarmet igång, och den här dagen har man nog väntat på säger jag. Det är ett liknande armband som jag hade tidigare. När jag trycker på knappen borde alarmet gå till husets alla mobiler och  dator. Nu känns det tryggare att bo. .

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.