Staken och hittade en ny jacka

20160214_193056.jpg

Här är staken jag skrev om igår, och som gick av. Tycker inte alls om att den sa upp kontraktet, och utan att fråga mig. Fräckt va? 🙂 Kanske ålderdomen kom emot, tycker ändå att den borde hålla längre än i femton år. 🙂

20160214_134339.jpg

Har en vinterjacka som börjar sjunga på sista versen, dragskeden börjar vara lite nött. Det är sista vintern som jag har tänkt att jag kan ha den. Ja jag har skrivit att jag är lite kinkig när det gäller jackor, det ska vara lätt att klä på sig. Idag hittade jag på Citymarket en ny jacka, en Ice Peak. Varm och lätt att ta på sig.

Kom hem med en Fredskalla, min bananväxt ville inte leva, började bli gul och brun. Inte alls vacker att på. Planterade en liten bananplanta i en kruka. Nu har jag en fin växt att titta på. 🙂

+

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.