Härligt med besök, oj vad tiden går

Solen sken så vackert på förmiddagen, men till eftermiddagen blev det mulet. Kände mig glad när jag fick besök av en vän, har inte hunnit träffas på länge. Mycket prat och skratt blev det. Plötsligt kom vi på att det blir 20 år nu i år som vi har känt varandra, oj vad tiden går. Ja då gick jag i gymnasiet och var 17 år.  Jag tyckte att det var härligt med besök.

När jag hade satt mig i elrullstolen och skulle få bältet fast. Då gick delen där man lägger bältet fast så gick av med staken och allt. Man blev nog lite förvånad när staken kom i ens hand. Bältgrejen har väl nötts i användningen under femton års tid. På måndag blir det att ringa till Vasa Centralsjukhus, och se om de kan fixa en ny del med stak. Min granne var så vänlig och lånade ett bälte åt mig. Så gick vi ut på en promenad. Vädret var underbart.

Det blir lite att vara flexibel ikväll igen, då vi har en personal. Ja dessa förkylningstider märks nog av, men också att behovet. av mera människor finns. Här görs det bästa av alla, både de som jobbar och vi som bor här.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.