Ett år sedan

Alltid  någon gång är det roligt att se bakåt och titta vad man har skrivit. För ett år sedan fick veta om boendeprojektet här i Kivilös. Här började mina späningsfyllda dagar, gällde att hålla det hemligt tills alla pappren var ifyllda och klara. Till all tur var jag inte ensam om den stora hemligheten. Jag skrev då såhär:

En underbar eftermiddag

Hade en underbar eftermiddag med mina vänner. Vi promenerade till Sunds Trädgård, ljuvligt att få vara ute.

Dagen innehöll en del nya förhoppningar om bättre boendeform för mig, måste bara ha tålamod och se vart det leder till. Här ser man att fredagen den 13:e inte behöver vara en oturs dag, utan  kan föra med sig kanske något  bra.

Eftermiddagen avslutades med mat på Mango House i trevligt sällskap. Sen körde vi en tur med bilen runt i nejden.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.