Vill förklara lite

Det känns som om jag vill förklara lite nu. Efter mitt förra inlägg kom en kommentar något om bestämdhet, visst är det ett bra egenskap hos människor. Jag förstår ju att man får och skall ”höja” på rösten, i alla sammanhang är det inte lämpligt.

Låt oss fundera ännu på situationen från i morse. Jag kunde inte ha tänkt mig att vara bestämd, det skulle ha varit självisk av mig. Hade det varit rätt att lämna de fem andra utan hjälp bara för att jag behövde. Min åsikt är NEJ!! Här talar vi om en helhet som personalstyrkan ingår.

Min situation är att jag måste se saken från flera synvinklar. Det blir flera små områden som skall tillsammans fungera son en helhet. Okej i morse var det bara  en personal, vilket betydde att samarbetet skulle funka så smidigt som möjligt.

Det här mitt personliga åsikt, och ville få fram det.  Alla får ha sina egna tankesätt och det är bra. Hoppas att ni förstår vad jag menar.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.