Kosmetologen och akvariestädning

På eftermiddagen var jag hos kosmetologen. Alltid emellanåt är det bra att få orenheter och pormasker bort från ansiktet. Hos mig samlas de vid näsan och hakan, gångerna blir allt lättare och känns inte lika mycket. Fast när skulle det vara riktigt smärtfritt då pormaskarna ska tas bort, men jag klarade mig ganska bra idag. 🙂

Kände att jag slappnade av vid massaget, ögonen gick nästan fast. Det var skönt att få massage i ansiktet och axlarna.

Ikväll blev det akvariestädning. Hälften av vattnet byttes ut och bottnet blev putsad.

img_20160210_192359.jpg

Här ser vattnet grumligt ut, det beror på att jag har lagt ett rengörande medel i. Redan nu har det blivit klarare. Fiskarna blev aktivare efter städningen. Här väntas det fortfarande på yngel, honan är smällfet, mellanväggen i buren togs bort så fisken fick mera rum att röra sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.