Man får väl ändra sig?

Det blev av någon anledning att jag inte gick i duschen igår kväll, utan bestämde mig för att göra det idag istället. Man blir ibland lat att gå och duscha, fast man egentligen borde. Idag tänkte det bli problem att duschandet flyttades fram med en dag.

Personalen kom till mig och sa: ”I deras kalender står det att jag duschar på måndagar. Var jag inte igår i duschen? Och att idag var det flera som vill ha dusch.” Svarade: ”Jag ändrade mig.”Visst håller jag med om att rutiner är bra och ha. Måste man alltid följa  till punkt och prickar? Tidigare har det gått bra om jag har velat ändra på någon duschkväll. Man får väl ändra sig? Det blev att jag får duscha mig ikväll.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.