Kom mig ut

På vintern blir man eller åtminstone jag lat att gå ut. Det är mycket kläder som ska kläs på, sen är det tyngre att röra sig. Visst var det en kall period här i januari, då fanns det orsak att vara inne, man kunde inte vara ute.

Ikväll kände jag på mig att jag ville komma ut. Gick med assistenten till K SuperMarket och köpte vändagskort. Kändes riktigt skönt att vara ute, kölden bet lite i kinderna även om det var bara minus fem grader. Och tänk att det började skymma först efter fem, ja vi går mot ljusare tider. Härligt säger jag! 🙂

Hej, jag fick lön för att ha varit på dagverksamheten sju euro, alltså en euro per dag. 🙂 Det är bättre än ingenting. 🙂 Blev nog smått överraskad över att jag fick lön, inte hade jag kunnat vänta mig det.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.