Skönt att gå tillbaka till gamla arbetstider

Jag fick inatt ringa efter hjälp åt min granne, det finns ännu inget alarm att ringa på. Nattpersonalen undrade om det var bra med  mig. Jag svarade: ”Ja allt är väl med mig, men gå och se till grannen.” Efter en stund kom hon in och sa att nu var allt okej. Känns bra att när man kan hjälpa andra människor.

På morgonen  hade jag lite slem i halsen och tog hostmedicin, för att förhindra att det blir värre. Det var igen en ny vårdare som var med och tittade på, igår kväll var det också en ny. Men det var bara att vara vänlig och se glad ut.

Det kändes skönt  att gå tillbaka till gamla arbetstider, jag fick ju äta på jobbet också. Trevligt att få träffa hemvårdens personal och ett kärt återseende. Nu kom vi överens att personalen tar ansvaret för mina matkuponger. Just nu kändes det härligt att  få någon bekant rutin tillbaka in i vardagen igen.

Min hosta blev inte värre, men tog medicin nu till natten. har bara harklat mig då och då.  Solen sken på dagen. Assistenten tvättade fiskburen, har ju en tjock Platyhona som kan få yngel vilken dag som helst nu. Satte några växter i buren också, det blev lite mer hemtrevligare för fisken.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.