Min nya matta och kalas

20160131_200932.jpg

Här får ni se min nya matta i tamburen.  Själv tycker jag mycket om den. Hoppas att pyjamasbyxorna hålls hela en längre tid nu,  ikväll slängde jag bort två par byxor. Åtminstone borde den nya mattan vara mjukare än den gamla.

Det blev solsken också idag, hann inte vara ute. Gick igenom några klädlådor, det blir alltid kläder som man inte använder och så lägger dem åt sidan. Fick idag två lådor tömda.

Sen var jag med min mor på kalas och firade min guddotters 9 årsdag. Trevligt att träffa vänner som man inte träffar så ofta. Det är alltid roligt se hur barnen växer från gång till gång. Kalaset var riktig trevlig. 🙂

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.