Fastnade i snön, goda nyheter och öppet hus

Skönt att vara ute på promenad, mulet och kring noll grader. Jag for med på den längre promenaden. Gick rätt så bra att köra med elrullstolen, det var inte så mjukt. På ett ställe var det lite mera av lös snö som drog framringen in i drivan, och jag fastnade fast. Två av personalen kom och skuffade mig lös ur drivan.

Det kom goda nyheter idag, att hemvården har lovat börja hjälpa mig med lunchen på jobbet, och jag får använda stadens lunchkuponger. Sen kan jag börja jobba mellan 10 – 14 som tidigare. Blev verkligen glad över nyheten och det gick att ordna till slut. 🙂

Mycket folk var på öppet hus idag, mor var här och höll mig sällskap. Hade min dörr öppet så människorna kunde titta in i min lägenhet. Flera vänner och bekanta fick jag träffa. Tidvis var lägenheten full av folk, och visst känns det trevligt att se hur människorna är intresserade av det nya dagverksamhetenhet och boende, när det en gång ordnas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.