Börjar få bättre självförtroende

Här blev det en mulen dag, till en början hade vi kanske några minusgrader men sen blev det till noll och plus 1, i något skede kom lite underkylt regn. Man ka+n tala om stora temperaturskillnader och omväxlingar i väderleken.

Under en kort tid har jag själv märkt att jag börjar få bättre självförtroende. Har börjat våga mer och mer själv reda ut saker eller nötter, kanske man tänker mer logiskt eller så är jag inte lika rädd och osäker längre. Självförtroendet har klart stigit, och kanske jag är också mer trygg inom mig.

Ibland skulle jag önska att jag hade mer tålamod och kunna prata på en enklare nivå med en del funktionshindrade människor, och kunna svara på alla frågor som man får. Det upplever jag inte så lätt uppgift. Idag var jag alltså på dagligaverksamheten.

På eftermiddagen hade jag fysioterapi som gick bra. Många övningar på fötterna och olika steg, sen var det något med balans också. Efteråt har det känts bra i kroppen. Trodde först att vi har bara en personal ikväll men fick ha två, som var riktigt positivt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.