Skönt att det var ett missförstånd

Igår kväll blev jag frågad om jag var medveten, att jag måste betala för de dagar som jag är på det dagligaverksamheten. Hur mycket det kostar kunde man inte säga. Nej, nej svarade jag och såg ut som ett frågetecken och visste ingenting. Inom mig började jag grubbla över saken, nu när det har blivit något extra ledigt från mitt jobb, har jag varit på dagligaverksamheten för sällskapets skull.

Innan dagen började gick jag och pratade med föreståndaren, om hur det låg till, ville ju få en klarhet på saken. Sen fick jag höra att det inte var så, att jag skulle behöva betala utan det är kommunen som gör det. Då kände jag mig lättad över att det var ett missförstånd, och det var såå skönt.

Det blev ännu en dag på dagverksamheten. Målade lite i målarboken. Efter lunchen gick jag med på den längre promenaden och delade ut lappar om onsdagens öppet hus i postlådorna. Vädret var mulet och kanske minus sex, sju grader, skönt att komma sig ut. Senare på eftermiddagen var jag och några tjejer till Halpa-Halli, köpte lite inredningssaker till stuga 3, delen av huset där vi bor i.  Vi hann också gå på café.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.