Att vara tidigt ute och varmare väder

På lördag- och söndagsmorgnarna tycker jag om att efter frukosten gå en sväng och se på blommor, skönt att få pyssla lite i pyjamas. Ja, jag vet att jag kanske är en aning tidig ute med att klippa pelargoner, gjorde dels därför att jag inte att det torra skulle spridas till hela stammen eller kvisten. Alltså klippte  jag mina pelargoner. 🙂 Jag klippte det torra, och det som var långt och skrangligt, samtidigt får växten mera kraft efter vintern. 🙂

Känns härligt när det har blivit varmare väder, bara några minusgrader och solsken. Kunde till och med vara ute på stan.

Sen på eftermiddagen var jag med mina faddrar till Tellushallen, fotbollssäsongens första träningsmatch, JARO spelade mot VASA IFK. Det blev en målrikt match med sju mål. JARO vann med 6 – 1.

Det ska bli lördagsbastu. Önskar alla en skön kväll. 🙂

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.