Dagen var bra

Har inte hunnit blogga så mycket, men tänkte skriva ner några rader innan jag går och lägger mig. På eftermiddagen hade jag en trevlig kaffestund med mor, roligt att få besök på veckan.

Ibland kan jag inte låta bli att sluta och undra, varför en del mobilappar fungerar en stund men sen slutar de. Likadant hände med den app som jag hittade i förrgår. Så blev det att testa ett antal program, sen hittade jag en app som har samma idé att röra med handen för att svara. Jag testade att den funkade. Tyvärr minns jag inte just nu namnet på den.

Dagen var bra, nu blir det att gå och lägga sig.

Kram och god natt 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.