Lampor till Permobilen och hotdogsmaskinen

Under natten kom det 10 – 15cm snö. I morse var det -8 grader och för ovanlighetens skull blåste det inte alls, men till eftermiddagen blev det kallare sådär -15. Och nu på kvällen har det börjat snöa, på dagen var det soligt.

På min Permobil har det varit en lampa där framme som har fungerat, även om den har haft lite löskontakt men funkat i alla fall. Nu gav lampan upp, och att skicka stolen till Vasa för en ”liten” saks skull lockade mig inte. Igår började jag chatta med en vän på facebook, fick länkadressen på Ebay där man kunde beställa lamporna. Dessutom lovade han komma och hjälpa mig med att byta ut den. Så idag beställde jag lamporna, nu får jag bara vänta på dom. 🙂

Var en sväng till Bross för att se på vinterjackor. Jag är ute efter en varm och som är lätt att få på. Det ska vara praktiskt i vardagen för att få allt löpa smidigt. Jackan som jag provade var lite väl smal och snäv. Kom hem utan jacka, nå jag är inte så att jag skulle genast behöva få en ny, men man kan kolla ibland.

Ikväll blev det hotdog med den nya hotdogmaskinen, min brors familj kom till mor och far, så vi åt tillsammans. Det blev riktigt gott. 🙂 Sån fredagkväll har jag haft. Önskar er en trevlig fortsättning på kvällen.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.