Man får väl känna sig smart

Då blev det dags att köpa en ny fjärrkontroll, min gamla började bli en strömätare och till sist gav den upp. Blev en ny Logitec Harmony, med tv, digibox och DVD i samma fjärrkontroll. Numera behövs inga batterier utan appraten laddas.

En man från Expert Höglund var till mig i kväll och installerade den. Då jag skulle bekanta mig med kontrollen, så hoppade bilden vilket den inte hade gjort tidigare. Efter ett tag märkte jag att DVD spelaren var på, och bad att spelaren skulle stängas av. Där var felet när både tv och DVD var på samtidigt, bilden blev mycket bättre. Ibland får man väl känna sig smart. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.