Nu borde videosnutten fungera, städade bort julen

Oj tänk vad en liten videosnutt kan ställa till. Först och främst fick jag hålla på att redigera så filmen fick sin rätta längd, och kunde laddas upp. Märkte sen att bilden var upp och ner, en stund gick åt att redigera den. Jag förstår er förundran över varför videofilmen inte fungerade, vet inte vad som var orsaken till det. Nu har jag kollat att videosnutten borde fungera som den ska. Tänkte nog få några hårstrå till medan jag kämpade och höll på.

Lite varmare väder var det idag men vinden kändes kall. Städade bort julen, allt pynt togs bort. Rensade bort bruna blad frän bananen, så den får nya krafter till våren. Den började se genast bättre ut, när det bruna och torra kom bort.

Nu tänkte jag slappa lite framför datorn, innan jag går och lägger mig. Känns skönt när jag fick videofilmen att funka här på bloggen. 🙂

Kram och god natt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.