En annorlunda torsdag

Det var ännu kallare i morse, minst -25 grader om inte mer. Förmiddagen och åt lunchen på den dagligaverksamheten. Trevligt att få vara med de andra, vilket gör gott för gemenskapet också. Sen fick jag prova på stolzumba, det var ganska  roligt men man blev lite trött i armarna.

På eftermiddagen hade jag fysioterapi, det blev ganska mycket gångträning, framåt, bakåt och sidsteg. Träningen gick nog bra, efteråt töjde vi mina ben som kändes helt okej. Ikväll har det varit bara en personal med oss, då blev det att jag har umgåtts med mina grannar, dessutom är det ganska trevligt och lite omväxling.

Det var en lite annorlunda torsdag för mig, men en trevlig dag. Har alltid emellanåt varit i lägenheten, sen har jag hittat på något igen. 🙂

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.