Soligt men kallt, trevligt att träffa vänner

Utetermometern visade  minus 22 grader, brrr… kallt. Det blev en lyxigare frukost med ägg och bacon. 🙂 Promenerade inne istället för att gå ut och frysa, samtidigt blev det en titt på pelargonerna. Blommorna lever och mår bra, nu fick de lite vatten. Vädret blev soligt men kallt.

På dagen kom jag hem till Kivilös, skulle få besök av en vän och hennes familj,  Det är alltid trevligt att få träffa vänner. Skönt att hinna sitta och prata med varandra, barnen lekte med sitt. Hade en mycket treviig  eftermiddag.

Ni ska ha en god fortsättning på Trettondagen. 🙂

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.