Lite varmare morgon

Tyckte att det var lite varmare morgon -12, eller det var ingen kall vind som blåste. Gällde bara att klä sig varmt, tog på mig en gammal och varm tröja. Ja det är vinter nu, ifall det ännu finns någon som inte visste det.

Skönt att få börja jobba i vanlig tid. Bara att börja arbeta in på år 2016, hittills har jag kommit  ihåg att skriva rätt. Okej, datorn har nog hjälpt mig, ups nu blev jag avslöjad.  Hur som helst var det en bra arbetsdag.

20160105_150756.jpg

Nu kom skyddsfilmerna till mobilen, det tog sin tid. Filmerna var bättre paketerade och hela.Mot eftermiddagen blev det kallare igen, assistenten kom till mig. Vi böt till en ny skyddsfilm med en gång. Mamma kom och se på mina köksskåp, sen kom vi överens att jag fick komma och sova över hos dem i natt.

Det kalla vädret gjorde att man ville vara inne. Då kom jag på att vi kunde damsuga akvariet, vilket vi också gjorde. Lite nytta av kölden var det, och en damsugning behövdes nog. Man ska bara försöka vara påhittig. 🙂

Ikväll har jag suttit och målat i boken, fick idag nya och lite tjockare färgpennor som inte går så lätt av. Det är så roligt, och tiden bara går när man målar. 🙂

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.