Trampning och bastu

Det nya året kom ganska bra i gång måste jag säga. Hade bestämt mig för att jag skulle trampa, inte bra om man skulle bli lat efter dessa helgdagar. Tog en 30 minuters trampning, och det blev 8,7 km, kände mig  riktigt nöjd.

Ikväll fick jag gå i husets bastu. Jag tog mig en dusch före, upp på  duschstolen lyckades jag någolunda kravla mig med lite lyfthjälp. Stolen var för hög och jag med korta ben. Kombinationen med en hal kropp och halt golv är inget jag skulle rekommendera, mitt i allt hittar man sig på golvet. Ingenting hände, fick ett par hjälpande händer och in kom jag. Inne i bastun hade vi min egen duschstol  som jag satt i. Det kändes skönt att få bada.

Medan jag var i bastun, så kom min pappa och bror hit, de lagade lister till de nya köksskåp som jag nyligen har fått. Vi hann prata lite när jag var färdig från bastun.

Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.