Tiden kan uppfattas på olika sätt

Idag blev det ett undantag att jag började jobba först klockan halv elva. Hade bett om att min skjuts skulle ändras. Av en slump frågade jag vilken tid kommer Vipparin och söka mig. Svaret jag fick var 10.30. Senast igår talade jag att jobbet börjar då och då. ”Låt det gå” tänkte jag för mig själv. Med lite otur hamnade jag att köra runt i stan, och var på jobbet strax före elva.

Ja tiden kan uppfattas på olika sätt. Ibland skulle man vilja säga bara en gång, och bli förstådd. Vi människor är olika, och det måste man acceptera. Ibland är det lite irriterande tycker jag.

Resten av dagen gick nog bra. Solen sken men det var kallt, kring minus 15 grader. 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.