Trevlig lunchträff i Vasa

Det blev att jag samåkte med några andra kurskamrater från skrivarlinjen, vi som bodde i Jakobstad- Nykarleby trakten. Det blev lite småprat i bilen, roligt att höra hur alla hade det sådär efter 15 år. Hade nog träffa några av kamraterna under årens lopp.

Lunchträffen var på restaurangen Amarillo, där mötte vi resten av gruppen. Åt gott. Alla var sig lik och stämningen var densamma som för femton år sedan. Hade en runda där vi skulle berätta om våra liv efter året i Nykarleby. För min del kunde jag konstatera att det var ett lärorikt år. Det kom också fram att tiden var betydelsefull för många av oss, vilket det också var.

Kaffet bjöds hemma hos en kurskamrat, diskussionerna gick vidare. Tänk vilken samhörighet en grupp kan få på ett år. Själv upplever jag det ganska unikt, och får vara den som man är. Alla var glada över att se mig och jag dem. Det var en trevlig lunchträff i Vasa.

Kom sen hem till boendet, i morgon är det ju en arbetsdag. Det känns helt bra. Ett nytt år med nya tag. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.