Kaffe och konserten Gränslös Jul

Här var det en solig dag och hade fortfarande värmegrader, i december när det borde vara kallt och snö. Halt och isigt på vägarna, inget nöje att vara ute och gå. Det känns bra att vara hos mor och far, nu får julen småningom komma.

Våra vänner kom på kaffe, trevligt att träffas igen. Ibland räcker det bara med en liten stund, bara man får träffa och prata med varandra. Sätta sig ner med en kaffekopp, är något som jag själv upplever mycket värdefullt. Härligt att få ta en paus i julförberedelserna och vara med vänner.

På eftermiddagen var vi på konserten Gränslös Jul med; Sören Lillkung, Emma Klingenberg och två andra artister, Betaniakören var också med. Det sjöngs  julsånger men också andra sånger. Nu var det ingen än jag som satt på Invalid-platsen, så jag hade det ganska bra. Jag tyckte att det var en bra konsert.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.