Ledighets känslan och pepparkakshuset

Dagens duggregn eller snöslask kan inte förstöra ledighets känslan för mig, tänk att få vara ledig i två veckor. Tycker om tiden före julen, då man börjar förbereda sig med pynt och lagar en del maträtter till jul.

Mor sökte med bilen lite mina saker och julklappar, ja jag flyttade hem till dem nu under jul- och nyårshelgen. Själv kom  jag körande med Permobilen tillsammans med assistenten, gick riktigt bra även om det var lite vått och klottigt. När vi kom fram fick vi varm glögg och äppelpaj, hade en mysig pratstund i köket.

wp-1450451571104.jpeg

Såhär blev pepparkakshuset i år. 🙂 Å vad skönt med fredag  och veta att snart börjar ledigheten, ska njuta och mysa. Det bästa är när man har allt framför sig.

Jag önskar er en skön kväll. Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.