Börjar vara lugna tider

Nu märks det att julen närmar sig, och på jobbet börjar vara lugna tider. Sitter vid arbetsdatorn och skriver en eller två lappar. För mig känns det bra och veta att jag får vara ledig efter morgondagen, för att nästa vecka blir det ännu lugnare.

Ikväll finns det endast en personal i vår stuga, skulle ha haft två men den andra var tvungen gå och hjälpa till i en annan stuga. Sen är vi sex personer som behöver hjälp, dessutom har jag min duschkväll. Det ska nog gå, man ska tänka positivt. 🙂

Hade ett möte bland oss som bor i stuga 3, funderade på gemensamma regler som skulle gälla alla. Man ska försöka ordna en egen bastukväll för vår stuga, då blir det ingen brådska, och jag skulle börja få gå i bastun. Jag sa att jag någon gång skulle vilja koka maten själv. En del saker gällde inte direkt mig eftersom jag bor i en ”stöd”lägenhet, men det var bra att få vara med och säga sina åsikter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.