Kärleken fick nytt liv, var på tomtegröt och en trevlig överraskning

Kom i morse på några saker som jag ville lägga till i ÖT:s artikel, skrev ett mail och skickade. Hoppas bara att ändringarna hinner komma med. Ibland tänker man eller kommer på alla saker som man sysslar med, efteråt dyker det upp saker.

Fick en ny lampa till kärleken som fick nytt liv. Nu lyser min Tro, Hopp och Kärlek så fint igen. På eftermiddagen var vi bjudna på tomtegröt (risgrynsgröt) till mina gudföräldrar. Gröten smakade lika gott som alltid, trevligt att träffas före julen. Där var flera av våra vänner.

I dagens lucka fick jag ett brev. Det kom lite snöflingor på eftermiddagen. Min assistent hade en trevlig överraskning åt mig och hade en gemensam vän med sig. Roligt att träffas igen, vi pratade och drack te. Kokade lite gurka åt fiskarna, sen satte vi rengöringsmedel i vattnet.

Jag fick veta eftersom Staden Jakobstad är min arbetsgivare och beviljat matbiljetter, så de är de som bestämmer. Frågan har  skickats vidare till staden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.