Skönt med lite massage

Hade en lugn arbetsdag, inte så mycket att sitta och knacka in på datorn. Det passade väl bra då min skjuts var lite försenad, klockan var nästan halv tio innan jag kom till jobbet. Såna morgnar finns också.

På eftermiddagen hade jag sista fysioterapi för i år, sen blir det två veckor ledigt,  som känns ganska skönt. Bad om att få massage både i armar och ben. Det var skönt med lite massage och välbehövligt.

Tycker att tiden rusar iväg just nu före julen, men fick ikväll en del saker lagade. Sånt som jag helt enkelt inte kommit mig för att göra. Det fanns också bland dem något som var lite brådskande, och det hann jag sköta om redan idag. Känner mig ganska nöjd. 🙂

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.