Bara Tron som lyste, en vacker decemberdag

I morse när jag tände på Tro, Hopp och Kärlek, så var det bara Tron som bara lyste. Ja det blir att köpa nya lampor till  de andra . Det var en kallare morgon med minus nio grader, fick nog ta på mig en mössa för att huvudet inte skulle frysa.

På jobbet pratade jag med min arbetskamrat, om hur jag kunde ta ledigt. Julveckan är en ganska lugn tid, vi måste vara lite snälla mot folk och ge inga lappar. Det betyder att jag har mindre med jobb då. Så jag kommer att ta två veckor julledigt, det blir nog skönt. 🙂

Det har varit en vacker decemberdag och solen har skinit, på marken är det lite  rimfrost så i alla fall lite vitt. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.