Fin julkonsert

Det var en fin julkonsert med fyra artister och Laulujaakot. (en finsk manskör) Scenen var också vackert dekorerad med en julgran och soffa. Vackra julsånger även om en del var lite melankoliska och sorgsna, men de hör till den finskspråkiga julen.

På pausen åt jag en skinkpaj och drack te, det var kvällsmålet. Jag njöt av konserten, hann inte se ens på klockan. Sen kom vi hem med taxi, personalen hjälpte mig med kvällstvätten.

Hade fått till mitt e-post texten som ska komma ut i Österbottens Tidning. Jag fick läsa igenom den och korrigera ifall jag ville ändra på något. Det var bara några få saker som jag ville ändra på, annars var texten riktigt bra och jag var nöjd med den. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.