Så kom Tro, Hopp och Kärlek upp, och var är mina matvaror

Det har varit lite tal om vad för slags julbelysning jag ska ha i mitt fönster i år. Från första början har jag velat ha Tro, Hopp och Kärlek, men från andra håll har det varit lite tveksamt. Men den här tjejen fick som hon ville. 🙂

20151210_150213.jpg

Och medan jag hade fysioterapi så kom Tro, Hopp och Kärlek upp här i mitt nya hem. 🙂  Det här ger mig julstämning, även om därute skulle vara grått och mörkt. Jag fick veta att i morgon kväll får vi fara från boendet på LauluJaakkos julkonsert, det blir ju trevligt.

Sen var jag och köpte mera julpapper att slå klapparna in, men märkte efteråt att jag skulle nog ha klarat med pappret som fanns kvar. Nå det blev en promenad för mig och assistenten och mig, kändes riktigt skönt att vara ute i det friska luften..

Ikväll kom en vän som har haft fysioterapi åt mig på besök. Oj vad mycket det fanns att prata om. Tiden bara rusade iväg. Det var nog roligt att träffas igen. 🙂

Idag har det varit full rulle för mig. Vid kvällsmålet började vi fundera på var mina matvaror är. I kylskåpet fanns det inga varor. Hmmm……, detta är nu ett mysterium. Tur att jag hade ännu lite mjölk. 🙂

Det kom ett godis i luckan.

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.