Julkorten är skrivna och en mysig Julfest

wp-1449670257525.jpeg

Då är julkorten skrivna för i år, skrev dom på eftermiddagen. 🙂 Det blev 27 kort på både svenska och finska, men det blev några fler svenskspråkiga kort. Skrivandet gick smidigt, assistenten skrev adressen och jag mitt namn. Sen paketerade vi in lite julklappar. 🙂

Julfesten var mysig, våra föräldrar var inbjudna dit. Det var trevliga program, bland annat: Allsång och sjöng julsånger, julevanglie, julsaga och lotteri. Sen kom julgubben och delade ut julklappar, jag fick en guldfärgad hus som man kan sätta ett värmeljus i. Efteråt blev det kaffe med jultårta. Jag vann två vinster och pappa en.

I min lägenhet dök lite änglar upp idag, härligt att pynta lite åt gången. 🙂 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.