Trevligt på Julmyset

Det var roligt att få komma ut bland folk, och få lära känna lite nya människor med olika funktionshinder, höra var och vad  de arbetar med. En del ansikten var bekanta från förra årets julmys. Det spelades julmusik och vi drack glögg med pepparkakor eller godis.

Idag var vi ganska många och det blev varmt i de utrymmen vi hade myset i. Pratade en del med en kvinna som är döv och hade en tolk med sig, själv blir jag fascinerad se någon prata teckenspråk. Händerna nästan dansar när de talar. För ett ögonblick fick jag något i halsen och blev tvungen att hosta, varför händer det just då när det inte borde göra. Nå, hostan gick om, men det kändes lite retsamt.

Det var trevligt på Julmyset. 🙂 Kom hem, åt kvällsmål och gick i duschen. Så nu är jag nyduschad som känns skönt och fräscht. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.