Med lite fjong så går det bra

I morse drog det nästan ut till fem före åtta, innan jag fick hjälp. Visste själv nog att jag skulle hinna till bussen, men när man vet att det är någon tid  som ska passas. Åtminstone jag sätter lite tidspress åt mig själv, sen kan jag ibland dölja stressen så att ingen  annan märker den. Men vissa gånger går stressen inte att dölja. Nu i morse lyckades jag att gömma stressen, och inom mig satte jag lite fjong på, då gick det bra.

Dagen var solig, lite kall vind har det varit. Nu har jag kommit i gång med min julkalender , likadan som alla föregående år, bara med lite andra symboler. I dagens lucka kom det en pepparkaka.

Om någon timme ska jag fara på Julmys. 🙂 Ni ska ha det så bra. Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.