Har varit svårt att välja

Det har gått någon tid sedan jag fick veta,  att man får välja två vårdare från personalen som man vill ha till ens egna. Här på boendet finns det över tjugo människor, och en del har varit bara någon gång och hjälpt mig så det har varit svårt att välja. En dag fick jag lista på alla namn. Jag har tagit tid på mig, och försökt fundera noggrant igenom vem som jag vill ha.

Visst är det bra att man får själv vara med och påverka. Idag kände jag mig redo att ge två namn, och var ganska nöjd med mitt val. 🙂

Här har det faktiskt varit solsken, men oj vad halt och isigt det är nu igen. 🙁  Ikväll har vi Drama för sista gången, tänk hur tiden går fort.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.