Glögg och pepparkaka

På den här dramakursens sista gång bjöds vi på glögg och pepparkaka, hade också lite mysbelysning. Det var mysigt. Kvällens uppgift var att vi skulle hitta på en saga, och sedan spela upp den. Sagan handlade allt från en giraff till julgubben, blev alltså en julsaga. 🙂

Själv var jag med en omgång och spelade giraffen. Det var rätt okej, men en riktig skådespelare blir det nog aldrig av mig. Ibland är det kul att vara med. Tja, jag har lite tudelade åsikter när det gäller drama. Dels tycker jag om det, sen är det något som jag inte kan sätta fingret på.

Efter kursen trampade jag lite, ungefär lite mer än en kvart timme. Sen gick jag och åt kvällsmål med de andra. Det var en bra kväll, nu sitter jag vid datorn och tar det lugnt.

Ni ska ha en skön kväll. Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.