Balen på slottet, mina senaste mobilappar och Årets stora Julkonsert

Jag kom hem först vid halv niotiden, så hann jag se på balen på slottet tillsammans med mor och far. Det är alltid roligt att se och kommentera balklänningar tillsammans med någon annan. Sen hjälpte nattpersonalen med mig att byta till pyjamas och kvällstvätten. Nu har jag sett med etta öga på balen och hört intervjuerna med olika människor.

Nu vill jag berätta lite om mina senaste appar som jag hittat. Hade ju en volymkontrol, den var okej men ibland hade volymen på högtalaren blivit för hög. Så den jag pratade med hörde nästan inte alls mig. Sen hittade jag    My Volyme audio manger, här kan man låsa de volyminställningarna som man vill ha. Jag tycker själv att appen fungerar bra. Igår hittade jag Smart Call Accept, man kan vifta med handen ovanför mobilen eller lägga handen på den så kan jag svara. 🙂  Jag är en sån som vill hitta lösningar som underlättar vardagen,och gör mig inte beroende av andra.

Igår var jag på Årets stora Julkonsert i Schaumansalen, med Thomas Enrhohts orkester, Helen Nyholm och några andra artister. Det var en fin konsert, mycket med folk, att vi tre hade våra platser på olika ställen. Där sjöng de vackra julsånger. Efter konserten var vi bjudna till våra vänner och äta, och hade en trevlig kväll. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.