Fredags funderingar, ute faller snö

Det kommer dagar som man har funderingar i huvudet. Och idag har det varit en sån dag för mig. Massor med olika tankar har snurrat i mitt lilla huvud, vet inte varför det har gjort så. På något sätt kan jag inte låta bli att släppa  taget på tanken, att mina matbiljetter skulle lämna i plånboken och bli oanvända. Biljetter som en gång i tiden har betytt ganska mycket för mig.

Av en händelse på jobbet kom min handledare ner till  mitt rum, hon  hade inbjudan till årets Julmys. Då råkade jag nämna det här om biljetterna, och min handledare lovade ta reda på saken. Alltid är det värt att utreda saker, sen får man se vad det blir av. Så det var en av fredags funderingarna.

När jag var hemma, då anmälde jag mig till Julmyset, tidigare på dagen var jag lite tveksam till det. Nu kändes det som att jag ville fara till myset. 🙂 Ibland ska man ge sig tid att fundera på vad  man vill egentligen. Sen började jag leta efter en halsduk, vet  att någonstans finns den men var?? Hittade inte den.

Sitter nu vid mitt barndomsrumsfönster, och ute faller snö. Naturen hann nästan bli grön mellan varven, men nu är den vit och vacker igen. Det är riktigt julväder. Ni ska ha en riktig skön kväll.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.