När hissen stod stilla, fel matvaror

På jobbet har vi så att man måste låsa upp hissen med en coccardbricka,  (nyckel) för att kunna komma ner till källaren och kontoret. Jag låste upp hissen och tryckte på knappen K,   men det for ingenstans. Upprepade samma sak ett antal gånger men inget hände. Sen backade jag med elrullstolen ut,  gick till socialen och bad om hjälp. En människa följde med mig i hissen, först provade vi med min coccard men med utan resultat, sen fungerade hennes bricka och vi kom ner.

Vid kontoret nämnde jag om problemet för min arbetskamrat, som lovade säga det åt gårdskarlen ifall hon ser honom. Det tog inte länge förrän gårdskarlen kom och fixade problemet, och orsaken till att brickan ej fungerade förblev ett mysterium.

I dagens matbeställning fanns det fel matvaror, alltså sånt som jag inte hade beställt. Där fanns bland annat kaffe, bröd, frukt och saft. Jag nöjde mig med mjölk, knackkorv, gurka och bumullslappar. Ja, ja så kan det gå ibland, men att reda ut det mitt i fysioterapin, var inte det lättaste. 🙂 Men allt ordnade sig till slut.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.