Besök och ett tryck med fingret på skärmen så svarar jag

Några dagar har jag varit lite småsnuvig, men det verkar att ha gett med sig nu. Lite täppt i näsan är jag om jag kommer in från den kyliga luften, men annars känner jag mig bättre. Hade en lugn dag på jobbet.

Efter lunchen fick jag besök av en vän från hemvården, som kom och tittade hur jag har det. Det fanns mycket att prata om och tiden gick så fort. Bland annat fick jag höra om hemvårdens synpunkt kring min arbetslunch, nå sak detsamma. Det är bara synd att jag gick miste om den enda arbetsförmånen, som nu var matbiljetter för stadens anställda. Men, men nu löste det sig såhär att jag kommer hem och äta.

Var till stan, lite hoppfull om att JNT kunde hjälpa  till med mobilen. Nå jag vet inte om jag fick så mycket hjälp av dom. Här hemma hittade vi med assistenten till sist en funktion på inställningarna. När telefonen ringer så ett tryck med fingret på skärmen och jag kan svara. Och jag klarade av att svara! 🙂

Kram

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.