Intervju med Österbottens Tidning

Det har varit mulet väder, senare på dagen började det att snöslaska. Ganska fort blev marken vit och vackert, hoppas bara att snön skulle hållas kvar lite längre.  Nu idag var det lite mer arbete, men jag får ju arbeta i min egen takt som är riktigt bra.

På eftermiddagen kom Österbottens Tidning och intervjuade mig, mor var som lite stöd i bakgrunden. Berättade lite om olika skolor som jag har gått i. Också om hurudana svårigheter jag har stött i de här skolorna, t.ex. att Arlainstutet var då  en av de få ställen, som man kunde komma in med rullstol. Året var då 2001. Tiden efter min förra flytt, och hur jag upplevde tiden att bo ensam i ett höghus, pratades det också om. Ganska mycket berättade jag om hur jag har det idag, på det här nya boendet.

Artikeln kommer att vara i en nyårsbilaga. Själv var jag nog nöjd med intervjun, det gick riktigt bra. Idag fick jag lite julbelysning på min terrass.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.