Bra dag och en vacker himmel

I morse hade jag önskat att minutrarna skulle ha varit lite längre, eftersom det var för någon stund bara en personal som skulle hinna hjälpa fyra personer. Men sen kom det nog hjälp, och det lugnade ner sig. Själv försökte jag låta bli att stirra på klockan, visst hann jag bra och dagen blev bra på alla sätt.

Det var lugnt på jobbet, så det var  skönt. Tänk att solen sken efter gårdagens regn och rusk. Jag var på eftermiddagen till stan, köpte julkort och papper till julklapparna. Sen tittade vi på pepparkakshusen vid Halpa-Hallis fönster.

wpid-20151126_154745.jpg

På hemvägen var det en vacker himmel, men det var bara en kort stund. Det kändes lite kyligt när vi gick tillbaks. Efter maten städades det hos mig, varannan vecka kommer husets städerska och sen hjälper personalen mig.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.