Halt och isigt, gav ett tips åt ÖT

Det blev minsann regnigt, halt och isigt. I morse valde jag att köra under taket, och inte behöva slira på den hala gården. Allt blev mörkt och grått igen, snön hade kunnat stanna kvar tycker jag.

Igår kväll skrev jag till Österbottens Tidning, tipsade om hur mitt liv var  efter år 2011, och att nu har jag flyttat till ett nytt boende. ÖT svarade på e-post, att man skulle gärna intervjua mig till en julbilaga. Den skulle handla om olika personer och hur deras år har varit, och man tyckte att jag var lämplig till temat. Intervjun blir någon gång i framtiden. Vet inte vad som gjorde att jag skrev till tidningen, men trevligt att man var intresserad och vill komma, skriva om hur jag   har det nu. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.