Första snön, julöppning och nöjd med kundservicen

wpid-20151121_152356.jpg

I natt kom den första snön, det är vackert men vått. Vi blev tvungna att köra via Kivilös och söka min rullstol, innan vi kunde fara till stan. Där var det julöppning. Mina föräldrar och jag gick till Halpa-Halli och tittade på Zontornas pepparkakshustävling. Längs gågatan var det små stånd med försäljare, och tomtarna gick omkring med sina korgar med godis eller något annat gott. Det var lite tungt före att ta sig fram med rullstol. Blev lite kallt att vi gick på café och drack varm kakao, det smakade gott. 🙂

Jag fick svar på reklamationen från Mininthebox kundservice. De bad om ursäkt när produkten var sönder, och att man skickar ett nytt paket åt mig. Sen behöver jag inte heller skicka skyddsfilmerna tillbaka. Skrev och tacka för en bra kundbetjäning. Jag är nog nöjd med kundservicen, och känner mig glad över att få nya skyddsfilmer. Så det var värt att göra en reklamation. 🙂

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.