Är alla skyddsfilmer söndriga?

Blev så glad när jag hittade skyddsfilmer till min Samsung Galaxy A5, beställde tre stycken på en gång. Dessutom var det första gången jag såg filmer till den modellen. Paketet kom igår, och idag tänkte jag byta en ny skyddsfilm på mobilskärmen. Jag hör till en av de som tappar telefonen på golvet nu som då.

wpid-20151120_151832.jpg

Först öppnade jag med assistenten den ena skyddsfilmen, såg att den hade skråmor och var sönder. Öppnade och kollade sen den andra som var också likadant med. Kunde inte låta bli att titta på den tredje skyddsfilmen som hade  precis samma fel.

wpid-20151120_151816.jpg

wpid-20151120_151829.jpg

Är alla skyddsfilmer söndriga? Frågade jag lite snopet. Just då orkade jag inte tänka på att göra en reklamation till Mininthebox men tog ändå bilder på de söndriga skyddsfilmerna. Blev glad igen efter att ha fått äta goda varma broilersmörgåsar. 🙂

Kram. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.