Bloggen har 50.000 visningar

Dagen är här när bloggen har kommit upp till

Kuvahaun tulos haulle 50000

visningar. Hipp hipp hurra för min blogg idag! 🙂

Känns helt otroligt och stort för mig att nå 50.000 strecket  på två, tre år. Det är underbart att människorna vill läsa om mig och min vardag.  Visserligen använder jag mig lite av reklam på facebook ibland, men i slutändan är det bara en liten del.

Tack alla ni som läser min blogg. 🙂 Jag vill sprida mera information om funktionshinder och få bort fördomar mot funktionshindrade. Jag är precis vilken människa som helst, även om jag behöver hjälp för att klara av vardagen.

Jag är stolt över mig själv och bloggen. 🙂 Hoppas att ni vill läsa i fortsättningen också.

Många  varma kramar, Susie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.