Skönt att bli förstådd

I morse samlade jag mod och vågade berättade för boendets förman om händelsen mellan mig och en ledare. Dessutom vågade jag säga vem som det var frågan om. Fick full förståelse från min synvinkel,  man sa att det var fel från den personens sida och inte mitt. Hörde även sen att det är bara en vikarie och inte husets personal. Ibland är det tråkigt att konstatera om att alla människor inte  är lämpliga inom vården. Själv skulle jag inte vilja säga negativt om folk, men ibland  måste man bara våga!

Det kändes skönt att bli förstådd, och en bra start på dagen. Tänkte bli försenad från skjutsen men jag hann i tid. Så går det när man blir fast med munnen. 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.