Hur får man bort ”ogräs eller en dålig vana” och göra det bättre?

Dagens möte var bra, och där togs det upp olika saker. Varje stuga skulle bygga upp sin egen stuga, och skriva ner sina tankar vad som känns viktigt för en själv och andra. En del av uppgiften var att man fick en bild på en grästuva, sen skulle man fundera ut hur man får bort ”ogräs eller en dålig vana” och göra det bättre? För min egen del skrev jag mera respekt och förståelse mellan ledarna och en själv. Då skulle det ske mindre missförstånd. Samtidigt menade jag att det är viktig att respektera mig som  person och mina önskemål.  Efteråt kändes det rätt skönt, att jag hade vågat tala om en svår sak.

Efter lunchen gick vi ut på en timmes promenad, ibland kom det lite regndroppar på oss, men det gjorde inget. Det var skönt väder ändå. Sen gick det bra med fysioterapin. Känner mig nöjd med dagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.